5 trucuri de beauty pe care trebuie să le știi

Fetelor, nu e vreo surpriză că orice femeie care se respectă, are câteva trucuri mici în mânecă, trucuri care ne ajută să arătăm impecabil, în zilele în care vrem asta, desigur.
1.Primul ar fi despre îngrijirea buzelor. Că tot e iarnă și frig, multe dintre noi ne confruntăm cu sindromul buzelor uscate. Știți, nu? Acel moment când vrei să-ți aplici un ruj mat și arată ca naiba pentru că buzele tale sunt ca niște prune dezhidratate? Ei bine, lăsând gluma la o parte, această problemă poate fi dată uitării. Atunci când nici balsamul de buze nu te ajută, îți poți face singură propriul scrub. Amesteci miere cu zahăr brun, masezi bine buzele, apoi lași să acționeze timp de 5 minute după care îndepărtezi cu apă călduță. Acest scrub este genial, zahărul ajută la exfoliere, astfel vei îndepărta pielea moartă, iar mierea hidratează. Un alt plus al acestui scrub e că după aplicare buzele par o idee mai mari, lucru pe care aproape toate ni-l dorim.

2. Dacă ești ca mine, și ai genele scurte și fără volum, uleiul de ricin este salvarea ta. Aplică în fiecare seară înainte de somn, ulei de ricin pe gene și sprâncene dacă crezi că ai nevoie, și sigur vei vedea rezultate după o săptămână de la folosire. Că tot a venit vorba de uleiuri, poți să-l aplici și pe păr, pentru creștere, împreună cu ulei de cocos și de argan. Cu cât lași mai mult să acționeze cu atât rezultatele vor fi mai bune.
3. Dacă ai ochii mici și vrei să îi faci o idee mai mari, unele tehnici de make-up fac acest lucru posibil pentru tine. Dar acum nu vorbim despre un machiaj intens cu fard, care în mod clar îți va da efectul de ochi mai mari, ci de zilele în care nu prea vrei să te machezi, și folosești doar chestiile esențiale, cum ar fi rimelul. Ei bine, în zilele acelea, aplică pe pleoapa inferioară, mai exact în interiorul ei, un creion dermatograf alb. Îți va face ochii să pară mai mari și mai luminoși. Tot pentru un plus de luminozitate, aplicăm iluminator pe nas, sub sprânceană, deasupra buzelor și în orice zonă pe care vrem să o evidențiem.
4. Un alt truc, pentru atunci când unul dintre produsele de make up pe care le folosești regulat, e pe terminate. Când vezi că rimelul nu mai e ce trebuie și te chinui să mai scoți ceva din el, dar totuși vrei să-l mai forțezi câteva zile, îți sugerez să pui în el câțiva stropi de picături de ochi, și i-ai prelungit viața cu încă vreo săptămână-două.
5. Tot o sugestie pentru un ten mai luminos, dar care să pară totuși natural și să nu fie încărcat de multe straturi de produs, ar fi să combini fondul de ten cu un iluminator lichid. Sunt zile în care prefer să fiu cât mai naturală însă totuși vreau să aplic un minimum de make-up. Cu siguranță că îi va da un glow natural pielii și nu vei părea că porți prea mult machiaj.

Ei bine, sper că ți-au plăcut aceste trucuri pe care eu le folosesc regulat, poate unele le știi, altele nu, dar un lucru cert este că toate ne ajută să arătăm mai bine, pentru că nu, spre surprinderea bărbaților, nu ne trezim așa dimineața.
Kisses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *