10 trenduri care trebuie să dispară în 2018

Știu că poate o să-mi fac mulți hateri pe seama acestui articol dar nu mă mai pot abține, e o părere stric personală și mi-o asum(ce decizie drastică am luat). Da, astăzi vă voi vorbi despre ce cred eu că nu ar trebui să mai existe în sfera aceasta de fashion și beauty. Și fiindcă nu vreau să o mai lungesc cu suspans, eu zic să începem!
1. Voi începe minunatul top cu ceva ce am văzut că e foarte popular pe blogurile din străinătate și anume extensiile de păr în nas. Nu,nu, nu am greșit eu, chiar așa e, extensii de păr în nas! Dumnezeuleee mare, unii chiar nu au ce face cu viața lor și s-au gândit să-și pună păr în nas, excelentă alegere. Nu, nu faceți așa ceva, vă rog din tot sufletul, e dezgustător chiar dacă e artificial.
2. Pistruii falși. Am văzut atât de multe fete că își desenează pistrui încât cred că devin alergică la ei. Mai rău, am mai văzut că unele și-i tatuează. Deci, dacă nu ești înzestrată de la mama natură cu un astfel de ten, nu încerca să trișezi.
3. Ghetele cu blană sau UGG-urile acelea supradimensionate care seamănă cu lăbuțele de ursuleți, asta ca să nu aduc în discuție mărimea lor reală, nu-s tocmai fancy, părerea mea, mai ales dacă a picioarele subțiri. Știu că sunt populare de ceva ani, dar eu tot continui să le văd, de aceea le-am menționat.
4. Sprâncenele tatuate sau cele făcute în formă de pană. În primul rând cele tatuate arată groaznic și forte inestetic. Am văzut atâtea fete frumoase care pur și simplu se „urâțesc” singure desenându-și, sau și mai rău, tatuându-și definitiv sprâncenele, iar acest lucru le îmbătrânește și înăsprește trăsăturile. Eu înțeleg că nu aveți sprâncene perfecte, nimeni nu are, dar vă asigur eu că mai bine arată cele ale voastre, naturale, decât dungile negre sau maro lipite pe frunte. Să nu uităm de „pene”, pe care oricât m-aș chinui să le înțeleg, nu pot și gata, dar tot urâte rămân și dacă aș face-o.
5. Unghiile foarte ascuțite și lungi. Știți voi unghiile alea foarte lungi și ascuțite și cu multe, multe… cu toate, de fapt, chestiuțele aplicate, cred că stiletto se numeau, reprezintă încă o gaură neagră a universului. Chiar mă întreb care este întrebuințarea lor, fiindcă cea estetică sigur nu e.
6. Aparatul de mărire a buzelor. Această „unealtă” minune devenită foarte populară în rândul tinerelor, este un must have al momentului, revoluția secolului, te ajută să treci de la mărimea S la XXL!!! Glumesc, sper că nu m-ați luat în serios! Deci, chiar nu înțeleg cum poți să crezi că dacă îți bagi buzele acolo și, eu știu, poate se întâmplă vreo magie și ai buze voluptoase…OMG, mă opresc aici.
7. Blugii rupți la spate. Buun, nu exclud blugii rupți, că și eu sunt om și îmi plac, dar pe cei care sunt rupți la spate, mai exact chiar sub fund, scuzați-mi exprimarea academică, cred că ar trebui efectiv distruși, adunați toți blugii de pe această planetă, îmbarcați pe o navă spațială pe care să scrie „Nu deschideți, conținut toxic!” și trimiși la „inșpe mii” de ani lumină, punct, that`s it, problem solved.
8. Contouringul realizat incorect și mai rău, făcut cu tot felul de ustensile. Nu-s mare fan contouring, recunosc, nici nu am ceva împotriva lui, dar cred că e prea obsesiv scos în evidență. Prea multe fețe bronzate în miez de iarnă, totuși, mai ales când lookul se presupune a fi unul natural. Și chestia cea mai enervantă pe care o văd în tutoriale e cea cu realizarea contouringului cu tot felul de obiecte. După ce că arunci o grămadă de bani pe tot felul de pensule, te hotărăști să folosești ce ai prin bucătărie: mai o lingură, mai o furculiță, coada de la mătură, cuptorul cu microunde, mâine-poimâine, aragazul! Fenomenal, dom`le!
9. Highlighter excesiv. Alt produs de make-up folosit în exces e iluminatorul, peste tot dacă se poate și se poate, credeți-mă. Și mai rău e că văd dimineața la ora 7-8, în stație femei care strălucesc din cap până-n picioare, la propriu. Și iluminator, și contouring, și blush, și smokey eyes, și gene false, și ruj roșu, și tot ce-am mai omis. Eu cred că sunt demne de admirație, și nu glumesc, fiindcă știu că machiajul acela nu durează jumătate de oră, în niciun caz.
10. Alte trenduri vestimentare dubioase cum ar fi șosetele cu sandale, geanta borsetă sau chockerele foarte groase. Deci, de unde să încep,… faptul că marile case de modă sau mai bine zis designerii acestora au coșmaruri noaptea iar ziua dictează un nou trend vestimentar inspirat din visul de noaptea trecută, nu se poate numi modă. Chiar urăsc ciudățeniile astea și felul în care sunt prezentate, și lăudate, și apreciate de niște oameni care, după părerea mea, nu au simț estetic.
Și cam ăsta a fost și articolul de azi, sper totuși că n-am supărat prea tare pe nimeni și că n-o să mi se facă vreo păpușă voodoo în semn de răzbunare. Până data viitoare, eu vă aștept să-mi spuneți care credeți că sunt trendurile ce trebuie să se evaporeze complet. Kisses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *