5 accesorii must-have

 

Consider că noi, oamenii simpli, nu acordăm destulă importanță  accesorizării ținutelor noastre de zi cu zi. Ceea ce este destul de greșit, deoarece un banal accesoriu, fie el o bijuterie, o pălărie sau o curea, îți transformă ținuta și o întregește. Vei observa că, de multe ori, outfitul tău poate părea incomplet, asta din cauză că nu ai accesorii.

 Cerceii statement

Cerceii mari, colorați au devenit foarte populari. Dacă înainte se purtau doar atunci când te îmbrăcai super elegant, acum poți să-i încadrezi în orice ținută, fie că porți un hoodie sau o rochiță, acest gen de cercei vor arăta mereu bine. Cu siguranță că atunci când nu știi cum să mai condimentezi puțin ținuta și ai vrea ceva mai mult, acest tip de cercei sunt cea mai bună soluție.

 Broșa

Un accesoriu pe care îl purta bunica acum 50 de ani, revine iar în modă, și mai mult decât atât, poate fi purtată în foarte multe feluri. Fie că o pui pe o beretă, pe o bluză, pe niște mănuși fine (dacă ești genul mai pe vintage), sau chiar pe adidași, ea va arăta foarte bine și vei avea acel stop de glamour în ținuta ta. Eu am ales s-o port pe un turban, pe care sincer nu l-aș fi purtat fără acest accesoriu.


Cureaua

A trecut și vremea aceea când purtai curele doar pentru că-ți erau mari pantalonii. Acum e o chestie de efect. O porți în talie, peste rochii, sau chiar 2 curele odată. Tot în această categorie ar intra și brâurile, foarte căutate în 2017. Ele te ajută să-ți armonizezi ținuta, dacă pui o curea roșie peste un outfit negru, cu siguranță că-i va oferi exact acel strop de culoare de care ai nevoie.


Basca

Oh, cât îmi mai plac băștile! Ai o zi în care îți stă părul rău? Ia-ți o bască. Vrei să obții un look mai stylish? Again.. basca te va scoate din încurcătură. Un accesoriu aparent banal dar care poate transforma o ținută simplă într-una mai interesantă.


Choker-ul

Unul dintre cele mai simple moduri prin care îți poți echilibra ținuta este să-i pui un colier de tip choker. El poate fi și elegant, din mătase, catifea, sau mai casual din piele cu tot felul de modele și imprimeuri.

Ce-i drept e că accesoriile chiar sunt importante și îți îmbunătățesc ținuta. Așa că, ori de câte ori simți că ținutei tale îi lipsește ceva, accesoriile sunt răspunsul.

Kisses.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *