Choker-ul, un accesoriu la modă

 

 

Hello,

De multe ori stăm în fața oglinzii minute în șir, deoarece nu știm cum să ne accesorizăm ținuta. Ei, astăzi o să vin cu o noua sugestie care sper să vă placă, și anume Choker-ul. Acesta este accesoriul perfect care poate fi purtat la orice ținută, mai puțin cea sport.

Astăzi, minunatul accesoriu, să ii spunem asa, se află, cu siguranță, prin toate cutiile de bijuteri ale fashionistelor, actrițelor si modelelor.

Cum arată chokerele!? Ei bine, gama lor este foarte variată, acestea pot fi din catifea, care este tot mai in vogă, din piele sau chiar dintr-un material textil. Sunt realizate fie sub forma unei curele, fie a unui șiret care, bineînțeles, pot fi personalizate cu un pandativ, cu o piatră a zodiei tale sau cu orice alt accesoriu.

Acest tip de accesoriu completează orice stil, de la cel casual până la o ținută de seară. Îl putem accesoriza fie cu o cămașă sau un pulover, ba chiar și cu un top, care l-ar scoate mult mai tare în evidență. Dacă mergem la o petrecere, putem îmbrăca o rochie mulată, cu un mic decolteu, pentru a lăsa choker-ul la vedere, dacă tot îl avem la gât.

Accesoriile se pot realiza chiar și acasă, astfel economisim câțiva bănuți. Poate chiar aveți vreo pasiune pentru asta și, uite așa vă puteți face o mică afacere. Și, nu uitați că, acest accesoriu o să vă scoată, mereu, din impas!

 

Kisses! :* :*

One Reply to “Choker-ul, un accesoriu la modă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *