DIY body scrub

Hello, girls. Am revenit cu un nou diy pentru voi, unul care sigur o să vă placă, și anume body scrub-ul.
Exfolierea este foarte importantă, deși majoritatea dintre nu-i acordăm prea multă atenție. Sinceră să fiu, nici eu nu-i acordam până de curând. Găsisem pe Pinterest niște diy foarte drăgălașe de scrub-uri în tot felul de culori. Le poți obține cu produse pe care le ai deja acasă, sau dacă nu le ai, le găsești în magazine la prețuri mici.


De ce prefer să îmi fac singură scrub-ul și nu aleg să-l cumpăr? Ei bine, pentru că vreau să știu exact ce e în el. Folosesc numai produse care nu dăunează pielii, precum ulei de cocos, de argan, acestea îți lasă pielea catifelată și mult mai luminoasă după folosire.


Scrub-ul pe care l-am făcut astăzi e foarte ușor de realizat. Ai nevoie doar de sare roz de himalaya, eu am luat și fină și granulată, ulei de cocos și opțional după preferințele fiecăruia orice ulei îți place.


Am amestecat într-un bol, uleiul de cocos, pe care l-am pus la microunde un minut, cu unul de jojoba, de argan, și un ulei de corp pentru că-i oferă un miros plăcut.
În alt bol am pregătit sarea, după ochi, cam cât să încapă în recipientul în care o să țin scrub-ul.

Amesteci uleiurile cu sarea și le torni în recipient. Am preferat să le pun într-un borcănaș de sticlă pe care o să-l iau cu mine la duș de fiecare dată când simt nevoia să-mi exfoliez pielea.
În loc de sare poți folosi cafea și o lingură de scorțișoară și vei obține un scrub cu miros puternic care este bun și pentru îndepărtarea celulitei.
Dacă îți place această idee eu zic că merită s-o încerci, e foarte ușor de realizat și miroase demențial a cocos.

Posted in DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *