În vizită la second-hand

Cine zice că nu poți să te îmbraci bine și ieftin, cu siguranță că n-a trecut niciodată pragul SH-urilor.
E adevărat însă, că nu găsești mereu ceva ce să-ți placă, dar atunci când găsești, pleci acasă cu o plasă de haine pe care le cumperi cu câțiva lei.

Spre exemplu, cămașa aceasta în carouri. La 15 lei o cămașă? Da, 15 lei am dat pe ea. Ce pot să spun e că mereu vei putea asorta foarte ușor o cămașă în carouri la orice ținută. Fie o iei peste un tricou și o lași descheiată, fie că o porți în felul ei clasic, eu zic că o cămașă de genul acesta e mai mult decât binevenită în șifonier, și dacă poți s-o achiziționezi la un preț atât de mic, why not? Știm bine că prețul unei cămăși de genul acestă cumpărată din mall începe de la 90 de lei.

Al doilea produs pe care mi l-am achiziționat de curând e această rochie. Lungă, largă, aparent basic. Dar în combinație cu niște bocanci, o curea în talie și opțional o pălărie pe cap, poți opține un look chic fără prea mult efort. Rochița a costat 30 de lei, o sumă mică zic eu, pentru un item de genul.

Cel din urmă produs pe care mi l-am luat zilele trecute, este această pereche de ripped jeans. Pe ăștia îi am dintr-un outlet din Cluj, dar am simțit că pot să-i includ în acest articol, prețul lor fiind 50 de lei. Convenabil, nu?

Dacă nu v-am convins cu acest articol, eu zic să da-ți fuga la cumpărături să vă convingeți singure. Puteți găsi haine chiar faine și de calitate la prețuri foarte mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *