Cum purtăm cizmele peste genunchi

Hellooo, gorgeous!
Mă gândesc de câteva săptămâni să scriu articolul acesta și fiindcă niciodată nu strică câteva idei în plus, o să vă vorbesc despre cum puteți purta mult îndrăgitele cizme peste genunchi. Pentru mine, ca cizmele peste genunchi să fie cizme peste genunchi (ați prins logica), trebuie să fie până undeva la jumătatea coapsei sau puțin mai jos. Și fiindcă sunt atât de des întâlnite și lăudate și apreciate și consacrate și ca să n-o mai lungim tot așa, eu zic să trecem la treabă, cine știe, poate chiar te gândeai cu ce să porți mâine perechea de cizme.

SHOP HERE
Eu, personal, recomand ca cizmele să fie dintr-un material mat, piele întoarsă sau material sintetic, ce să nu lucească. De ce recomand acest lucru, ei bine, pentru că vă va fi mult mai ușor să combinați texturi și culori în ceea ce privește celelalte articole vestimentare. În general cele mai purtate cizme peste genunchi sunt cele de culoare neagră. Ele sunt extrem de versatile, pot fi combinate într-o mulțime de feluri și avantajează orice tip de siluetă sau înălțime.
Ideea care stă la baza acestui tip de cizmă sau mai bine spus, ce transmite, e senzualitate, feminitate, atracție. Ele dau ținutei tale acel aer sexy, dar trebuie să fii atentă să nu supraîncarci ținuta, fiind destul de sofisticate, și să nu treci de limita aceea ce te poate duce într-o zonă a vulgarului, fiindcă nu ne dorim asta.

SHOP HERE
Combinațiile sunt nenumărate, cea mai clasică poate fi formată dintr-o rochie sau fustă. Lungimea fustei sau a rochiei e la alegerea dumneavoastră sau în funcție de ce articole dețineți. Totuși, evitați lungimile mini, ghetele sunt suficient de sexy și atrag suficient atenția asupra picioarelor. De exemplu, dacă aveți o rochie sau o fustă de o lungime medie, până la genunchi sau sub aceștia, cu o crăpătură pe picior, în lateral sau în față, ar fi combinația perfectă. Acea bucățică de piele care s-ar vedea ar fi detaliul perfect al ținutei.

SHOP HERE
Dacă nu sunteți fan fuste și rochii, sau pur și simplu nu vă place combinația, atunci combinați cizmele cu o pereche de pantaloni negri, cât mai apropiați ca și nuanță de cea a cizmelor. Atunci, picioarele voastre vor părea mai lungi și mai suple. În partea de sus puteți merge pe aceleași tonuri de culori, închise, și să accesorizați cu niște elemente în nuanțe mai puternice, cu o geantă spre exemplu.
Iar în cazul în care aveți o pereche de cizme într-o nuanță mai îndrăzneață, cu tot felul de imprimeuri, sau ați pus ochii pe una, situația se complica puțin. Dar totuși, ideea principală este să optați pentru niște articole în nuanțe cât mai neutre și simple, asta pentru a nu încărca și a avea un întreg curcubeu în ținută și astfel veți menține un echilibru frumos al ținutei.

SHOP HERE
Desigur, ele pot fi combinate foarte frumos cu un palton sau o jachetă de o lungime medie. Totul ține și de imaginația voastră și de felul în care vă concepeți ținuta, și cel mai important lucru e să nu exagerați cu paleta cromatică.
Ei bine, cam asta a fost și pentru astăzi, sper că va făcut plăcere să citiți acest articol și până data viitoare keep on watching!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *