DIY pearls on jeans

Știi perechea aia de blugi vechi, poate chiar demodați, pe care îi deții în garderobă, și pe care, deși nu-i porți niciodată, din anumite motive nu-i arunci?  Ei bine, cred că toate deținem cel puțin o pereche de jeans de genul, așa că astazi o să vă arăt cum să-i stilizați, și să-i faceți mai „purtabili”.

Ceea ce voi face azi este foarte ușor, ai nevoie doar de un ac, ață, niște perle( eu am de două dimensiuni) șiiii… multă răbdare la cusut. Nu este vreo idee revoluționară, acest trend fiind foarte popular în 2017, dar eu zic că merită încercat, în cel mai rău caz, dacă nu-ți iese, fie descoși perlele și sunt ca noi, fie faci ceva ce trebuia să faci de mult, să-i arunci, sau și mai bine, să-i donezi.

În primul rând trebuie să te decizi care este locul unde vrei să coși perlele. Eu o să le cos pe buzunarele din față,  pentru că sunt mari și insestetice, aș dori să le fac puțin mai interesante. După ce am terminat de cusut perlele, și menționez că mi-a luat cam 2 ore, mi-am dat seama ca lungimea blugilor mă enerva teribil. Cu ajutorul unei foarfece și a unei pensete, le-am oferit efectul acela de ripped jeans. În funcție de modelul blugilor poți tăia blugii și în genunchi, însă având în vedere că am cusut perlele pe buzunarele din față ar fi fost mult prea încărcați pentru gustul meu.

 

Și ta-daaa, rezultatul final. So easy. Dacă înainte erau niște bulgi basic, neinteresanți, acum cu siguranță sunt mai chic.

Posted in DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *