Iarna aceasta se poartă blănițele

Blana este foarte usor de asortat, poți avea o ținută impecabilă în fiecare zi, însă pentru asta trebuie să fii selectivă. Încearcă să alegi ceea ce iti place si ce se potriveste personalității tale, nu trebuie neaparat să porți ceea ce vezi la alții.

Noi trăim într-o lume, care este intr-o continuă mișcare, toate schimbările se întâmplă foarte repede. Ne dorim să purtăm haine cât mai comode, dar cu o notă de eleganță.

Dacă aveți un eveniment, iar timpul nu vă mai permite să vă pregătiți, să scoateți toate hainele din șifonier pentru a alege o singură ținută potrivită pentru acest sezon, ținând cont de temperaturile de afară, o blană vă va scoate din această încurcătură. Nu contează dacă haina de blană este lungă, scurtă, viu colorată sau cu imprimeu, aceasta cu siguranță îi va da ținutei tale un plus de eleganță.

Fetelor, o să vă arat câteva tipuri de blănuri, pe care sigur o sa le iubiti. J

Eii, bine….! Când te gândești la o blăniță trebuie să te gândești și cu ce o asortezi, însă acest lucru nu e greu. Poți opta pentru o pereche de cizme peste genunchi, cu o pereche de pantaloni din piele, care pot avea câteva perle pentru ca ținuta să pară mai cool. Daca ai un eveniment mai special, poți alege pantofii stiletto J.

Nu uitați de geantă!! Accesoriul nelipsit din viata unei fete. Chiar și gențile le poți purta cu un accesoriu din blăniță, așa cum vedeți prin miile de magazine. Acesta poate sa fie de dimensiuni diferite, culori diferite, ba chiar și forme.

Spor la cumpărături! :* :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *