De vorbă cu Lavinia Ioana Panaete

De ce am ținut neaparat să am un interviu cu Lavinia? Ei bine, pentru că mi se pare foarte tare fata asta. O știu de pe instagram de ceva vreme și îi ador pozele colorate în cele mai vii nuanțe, stilul vestimentar casual și atitudinea pozitivă. Pe mine una mă binedispune de fiecare dată când mă uit pe feed-ul ei.

În acest interviu, însă, am lăsat partea cu blogging-ul mai la urmă, pentru că mi se pare mult mai interesant faptul că ea e gimnastă în lotul național al României.

Aș vrea să începem cu începutul. La ce vârstă ai pășit pentru prima dată într-o sală de sport?

Aveam 3 ani.

 

 Care a fost prima competiție majoră la care ai participat?

Prima competiție majoră a fost Campionatul European de Gimnastică Aerobică de la juniori.

 

 La câte competiții ai participat până în prezent și câte medalii ai obținut?

Am pierdut numaratoarea de-a lungul celor 14 ani, dar cele mai importante titluri sunt: 4xaur, argint și bronz Campionatul European, argint și bronz la Campionatul Mondial.

 

Povestește-mi un moment care te-a inspirat și te-a marcat mai mult, în copilărie când erai la început de drum motivându-te pentru a te ţine de antrenamente şi de sportul de performanţă.

Nu cred că a fost un moment, dar faptul ca mergeam la competitii din primii mei ani și ii vedeam pe cei mari concurând așa de frumos, m-au determinat “să fiu ca ei”.

 

 Care ar fi cea mai mare realizare a ta pe plan profesional?

Consider că dacă am reușit să ajung până aici, să dedic 14 ani acestui sport, în ultimii făcând parte din Lotul Național al Romaniei de Gimnastică Aerobică, împreună cu care am luat atâtea medalii, pot spune că fiecare an care a trecut a fost o realizare din ce in ce mai mare.

 

 Ce sentimente te încearcă știind că faci parte din lotul național al României?

Sunt foarte mandră că am șansa să reprezint țara la concursurile internaționale, iar când imnul se aude pe prima treapta a podiumului simt o bucurie imensă și o satisfacție și mulțumire a muncii mele.

 

 Ce ți-ai propus în continuare? Care ar fi obiectivele tale pe anul ce urmează, respectiv 2018?

Urmează în vara acestui an un Campionat Mondial pentru care vreau să mă pregătesc foarte bine, licența la facultate- UNEFS si bineînțeles să reușesc să împac în continuare timpul și cu online-ul.

 Schimbând puțin subiectul, văd că ești foarte activă pe rețelele de socializare și ai o mulțime de urmăritori. Ce te-a determinat să devii online înfluencer și să-ți deschizi un blog?

Pasiunea pentru fotografie si îndemnurile prietenilor mei.

 

             Cum ai ajuns să faci din toată treaba asta cu online-ul un “al doilea job”?

Faptul că știu că pot transmite ceva prin ceea ce postez, reușind să inspir la rândul meu.

 

                              Văd că ultimul articol de pe blog este de la începutut verii, de ce nu ai mai postat deloc?

 Înainte de concursuri încerc să mă focalizez, am nevoie de odihnă, iar timpul nu imi mai permite așa mult să îndeplinesc tot ce imi doresc.

 Ai de gând să renunți la blog și să te concentrezi mai mult pe rețelele de socializare?

Sincer nu, imi place și să scriu, doar ca vreau să incep să mă ocup mai bine si de blog, asa că aceste lucruri necesită câteva schimbari la randul lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *